BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Blog

Spanish Winery Rally juni 2015

Geplaatst op 25 mei, 2015 om 6:55


Vandaag helaas einde van de prachtige Rally (tour) tocht door noord Spanje. We hebben genoten: de omgeving was wonderbaarlijk mooi, het eten  geweldig in allerlei verschillende eetgelegenheden en de sfeer tussen de deelnemers geweldig. Af en toe ook enige sportieve rivaliteit tussen de Opel GT en de Maserati wat weer in de avond een geweldige sfeer gaf. Praktisch de gehele week gereden met de kap open, soms wat regen maar dat deerde niet. De begeleiding door Big7Tours was een compliment waard: super! We gaan zeker voor nog een tocht in de toekomst. Wij bevelen het een ieder aan!

Categorie├źn: Algemeen, Autoreizen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

5 reacties

Antwoord Ineke Kocken
18:16 op 16 juni, 2015 
Lieve B7T, wij hebben een fantastische reis gehad in Baskenland met jullie. Hele mooie tochten gemaakt met onze maserati, die ging helemaal los!!!!!!Wij hebben heerlijke wijntjes geproefd en gekocht en ontzettend lekker gegeten want Harry (van de sunweb!) heeft er echt verstand van. En verder allemaal mooie ritjes voor ons in petto en had ook hele leuke hotels voor ons gereserveerd. In een woord top. Ik vond het erg gezellig met jullie en de groep.Dikke kus, Ineke
Antwoord Michiel Bischot
18:47 op 16 juni, 2015 
Vandaag (16 juni 215) helaas einde van de prachtige tourtocht door noord Spanje. We hebben genoten: de omgeving was wonderbaarlijk mooi, het eten geweldig in allerlei verschillende eetgelegenheden en de de sfeer tussen de deelnemers geweldig. Af en toe ook enige sportieve rivaliteit tussen de Opel GT en de Maserati wat weer in de avond een geweldige sfeer gaf. Praktisch de gehele week gereden met de kap open, soms wat regen maar dat deerde niet.
De begeleiding door Big7Tours was een compliment waard: super!
We gaan zeker voor nog een tocht in de toekomst. We bevelen het aan!
Antwoord inge wewer
19:33 op 16 juni, 2015 
lieve allemaal,

heerlijk genoten van deze Wijn, Spijs en Race rally, voor mij de eerste keer. Was heerlijk om op deze manier met mijn autootje en de andere deelnemers te stoeien, erg leuk!!!!
heerlijke wijnen gedronken,en vaak een lekker glas met elkaar geklonken. Het eten was meestal lekker en soms exceptioneel.Kortom genoten van deze reis met deze stuk voor stuk bijzondere mensen. Voor mij was het genieten en zeker voor herhaling vatbaar!!!
Heel veel dank aan de organisatie van Big7Tours voor het ontzorgen en aan alle deelnemers voor de gezelligheid, humor en kameraadschap....veel liefs Inge
Antwoord carry en jaap oostdijck
19:48 op 16 juni, 2015 
wij hebben een fantastische reis gemaakt.heel erg goed georganiseerd.een echte vakantie zonder je ook maar ergens zorgen over te hoeven maken.goede hotels,heerlijk eten,vriendelijke mensen,waar wij ook kwamen,en heel belangrijk een goed werkende navigatie.alleen maar genieten,wat wil je nog meer en als je dan ook nog een leuke groep mensen treft kan het niet meer mis gaan.dank voor zo een goede organisatie.


Antwoord Catelijne
20:07 op 16 juni, 2015 
Wat een fantastische reis hebben wij gemaakt! Wat een heerlijke wijnen, wat een heerlijk eten, wat een mooie wegen, wat een geweldige begeleiding! Iedereen met een bourgondische instelling en liefde voor de natuur, en auto's, moet dit beleven! Volg ons en geniet!
Catelijne en Job