Blog

Rally Siera Nevada Oktober 2017

Geplaatst op 31 oktober, 2017 om 6:35

Gestart uit het mooie authentieke Valencia door het natuurgebied de Siera Nevada waar mensen nog in grot woningen leven met o.a. bezoek aan Granada. 8 dagen prachtig weer en weer hele mooie dingen gezien, van Westerndorp tot woestijn, steden bezoek en weer leuken bijzondere hotels waar wij overnachten. Totaal deze keer 23 personen die elke dag weer fantastische tochten beleven met hun eigen auto. Lees de reacties, dit zegt genoeg. 

Categorieën: Algemeen, Autoreizen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

210 reacties

Antwoord Wim van Schenhof
10:42 op 31 oktober, 2017 
Voor de eerste keer een rally gereden in Spanje met Henri (en Bert). Wat een geweldige ervaring. Heel veel mooie routes gereden. Super hotels op mooie locaties. Heel veel gezellige en inspirerende mensen leren kennen. En heel veel nieuwe ervaringen opgedaan. In één woord geweldig. Henri, ik heb heel veel respect en bewondering voor de manier waarop je de reis hebt georganiseerd en de manier waarop je het een ieder naar zijn zin maakt. Helemaal top. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Antwoord Michiel Bischot
10:46 op 31 oktober, 2017 
Mooie auto's.....mooie ritten, mooie mensen....mooie gesprekken en momenten.....veel zon, wijn, lachen en plezier!!! Heerlijk geslapen op mooie plekken !!! Kortom volgend jaar weer mee op een mooie rally met big7 en hopelijk met veel bekende gezichten !!!!!!
Antwoord Dirk en Trees Roelens
10:51 op 31 oktober, 2017 
Voor ons was dit een geslaagde rally. Goeie hotels, prachtige kamers en bovenal een ontspannen sfeer. De reisleiding was heel behulpzaam. De routes waren wondermooi en met het gebruik van de gps gemakkelijkste volgen. We konden als Belgisch team het Nederlandse gezelschap erg op prijsstellen. wat ons betreft ''Op naar de volgende!!!''
Antwoord John Molenaar
10:53 op 31 oktober, 2017 
Deze rally was een unieke combinatie van intensief sturen over de mooiste wegen van Spanje en daarna fijn relaxen in goed gekozen hotels. Ik heb mijn auto goed leren kennen en veel interessante mensen ontmoet die in elk geval de passie voor auto's delen. Henri is een inspirerende reisleider die een relaxte sfeer weet te scheppen.
Antwoord Hans en Lenny Voortjes
10:55 op 31 oktober, 2017 
Dit was onze eerste reis met BIG7TOURS en geen idee wat ons te wachten stond, ondanks dat wij van te voren al een kennismakingsdag hadden meegemaakt. Wij hebben een fantastische reis gehad, heel veel ervaringen rijker en leuke mensen ontmoet en leren kennen, we waren een hechte, gezellige en sociale groep met onder professionele leiding van Henri en Bert. De routes waren prachtig, door schilderachtige dorpjes en over goed begaanbare wegen en goede accomodaties. Kortom we hebben het heerlijk gehad en gaan zeker de volgende keer zeker weer mee.
Antwoord Bert en Janny
10:57 op 31 oktober, 2017 
Waanzinnig leuke rally, leuke en gezellige groep mensen/auto's. Wij gaan zeker weer mee doen de volgende Rally in Oktober dan naar Portugal, dit moet je mee maken������
Antwoord Hans Schimmel
11:01 op 31 oktober, 2017 
Hebben een hele leuke reis gehad met BigSevenTours heel veel mooie lokale dingen bezocht. Organisatie verloopt niet altijd vlekkeloos, maar dit schijnt bij Spanje te horen omdat de Spanjaarden zich niet zo goed aan de afspraken houden. Maar wat er ook gebeurd Henri en Bert lossen alle problemen op. Ook de begeleiding, ook als het met iemand iets minder gaat tijdens de reis, is top geregeld. Deze reis met deze organisatie is zeker een aanrader.
Antwoord Wim & Gerrie Bijsterbosch
11:03 op 31 oktober, 2017 
Zoals vanouds weer een super mooie rally in een prachtige omgeving met dagelijks zon en aangename temperaturen,met mooi " Volk" voor de 5e keer doen we mee en....... weer het laatste binnen,omdat..........................Wij als enige oldtimer meedoen, dit keer met een Jaguar E. Type en dus langzamer rijden dan onze Mercedes en Ferrari vrienden. eten en drinken goed, de begeleiding goed, dus wat wil je nog meer !!!!!!! AANRADER !!!!!!!
Antwoord Willem en Ineke Bakker
16:13 op 31 oktober, 2017 
Wij zijn al weer even thuis, van een heeeele mooie reis, die wij gemaakt hebben met een heel gezellige groep.
Ze noemen het een rally, maar niet op snelheid of tijd, genoeg tijd voor, foto`s of koffie en een lekkere lunch.
Bij mijn weten heeft er niemand pech gehad, toch ruim 2000 km gereden.
Zo tegen de avond komen ze allemaal weer bij het hotel aan, even opknappen een gezellig borreltje drinken, en dan met elkaar gezellig dineren.( alles geregeld)
Wij hadden op het laatste moment nog besloten, om vanaf Valencia naar huis terug te rijden. Via Andorra, familie bezocht in midden Frankrijk( drie dagen extra vakantie) Henri bedankt voor de goede zorgen, en de gezellige-verzorgde-mooie reis