Blog

Motortour 2022 Santiago de Compostella

Geplaatst op 4 juni, 2022 om 16:30

Na Corona weer de eerste motortour, in 2019 al gepland en nu werkelijkheid. Met 21 motoren en 25 deelnemers vanuit Bilbao door de Picos de Europa naar Santiago de Compostella en via Geres (Portugal) over Salamanca terug naar Bilbao. Met prachtige afwissellende routes in totaal 2130 geniet kilometers en een hechte deelnemers groep. Dankzij inzet van onze dubbellaagse dichte trailer voor vervoer 23 motoren tegelijk. Mooi succes voor ons en goede opstart van de motortours. 

Categorieën: Motorreizen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

14 reacties

Antwoord Theo Boekee
6:58 op 6 juni, 2022 
Wat was het weer een leuke week!!!!
Antwoord Alfred B
7:33 op 6 juni, 2022 
Geweldige week gehad met een veel grotere groep als de vorige keren. Allemaal leuke en positieve mensen dat helpt wel. Een nieuwigheidje voor mij is het ingedeeld worden in een vakje… A B of C. Ik zie achter mijn naam een B, dat zal dan wel kloppen.
Prima reisleider die Hoekzema Tours ??
Hasta la proxima vez..
Antwoord Adelein en Roel Bosma
9:59 op 6 juni, 2022 
Wij hebben het als een hele mooie reis ervaren , met een groep fijne mensen.
Er was aandacht voor en met iedereen alles was heel relaxt en goed georganiseerd , prima hotels graag tot de volgende keer
Antwoord Rinzejan vd Velde
10:24 op 6 juni, 2022 
Een hele mooie week gehad met prima hotels en heerlijk eten
Een super gezellige groep
Hele mooie wegen en prachtige natuur gezien
Al met al een geweldige motor vakantie gehad????
Bedankt Henri het was top????
Antwoord Egbert Knorren
15:00 op 6 juni, 2022 
Geweldige week meegemaakt! Eerste dagen wat frisjes en wat nattigheid, daarna prima omstandigheden om heerlijk de goed uitgezette routes te rijden. Leuke groep mensen! Complimenten voor Henri van Big7tours?
Antwoord Eric
15:01 op 6 juni, 2022 
Supermooie week gehad met een mooie mix aan motorrijders.
Routes waren prachtig uitgezet, afwisselend en uitdagend landschap voor de motorrijders. Alles prima georganiseerd met goede hotels en aandacht voor goed eten en drinken. Vooral de gezelligheid naast het motorrijden was top !
Antwoord Theo Boekee
2:31 op 7 juni, 2022 
wat was dit weer een leuke week.
Antwoord Hilde
10:18 op 7 juni, 2022 
Een boven verwachting prachtige motor tour gehad en goed te doen als vrouw zijnde. Aan Lidy heb ik een zeer plezierig maatje gehad, evenals de groep waar wij mee meereden. Mooie routes, prachtige natuur, mooie dorpen, steden en monumentale panden gezien. Santiago de Compostella was de moeite waard en Bilbao vroeg om een extra rondje. Hotels waren prima en het eten, m.n. de warme chocolademelk, waren een eye-opener
Veel plezier gehad, met veel leuke mensen om me heen. Zeker voor herhaling vatbaar
Antwoord Henk
14:41 op 7 juni, 2022 
Was weer een topvakantie.! Henri heeft een prachtige route uitgezet en het eten en drinken + de overnachtingen waren ook weer goed geregeld. Door de authentieke en persoonlijke stijl voegt Henri echt iets toe en dat merk je gelijk aan de sfeer. Dit jaar hadden we best een grote club maar eigenlijk waren we ook al heel snel 1 grote ' familie' en toch bleef het informeel en ongedwongen. Iedereen kon zijn/haar " eigen' vakantie vieren en daar gaat het om. Ik kijk terug op een geslaagde vakantie en ben volgend jaar graag weer van de partij!
Antwoord Nini en Co
8:17 op 9 juni, 2022 
Het was een hele gezellige groep en we hadden plezier met elkaar. Henri, je had het weer goed voor elkaar ondanks dat deze reis 2 jaar geleden hadden moeten plaats vinden, was het weer geweldig geregeld. Chapeau voor jou !
Antwoord Jeroen Nijenhuis
13:09 op 9 juni, 2022 
We hebben genoten van de mooie trip. we hebben veel bochten gezien, mooi landschap en super mooie natuur. Daarnaast was alles heel goed verzorgd door Henri. En het was ook een zeer gezellige groep.
Dus zeker een aanrader.
Antwoord Loes
7:38 op 13 juni, 2022 
Wat een mooie landen, Spanje en Portugal!
En wat een avontuur om dit vanaf de motor te bewonderen.
De uitgestippelde routes gingen over veel (haarspelt) bochten, door mooie dorpjes, stadjes, uitgestrekte natuurgebieden en toeristische trekpleisters.
Ook waren er lunches, diners, hotels door de touroperator geregeld die ons de echte Spaanse en Portugese keuken en gastvrijheid lieten beleven.
Wij waren met een bond gezelschap van jong tot oud. En wat een lol hebben we gehad, wij als vakantiegangers hoefde alleen maar te genieten omdat alles top geregeld was.
Maar als je liever je eigen gang ging was dat ook mogelijk, wilde je liever niet mee lunchen, dineren oid was dat een vrije keuze.
Het was een super vakantie, met 1 nadeel, toen ik thuis kwam was ik toe aan vakantie,?? veel uren motor gereden en genoten van alle mooie dingen die ons aangeboden zijn.
Voor herhaling, andere streek dan vatbaar!
Antwoord Gijs Ruiter
10:19 op 13 juni, 2022 
Toch mooi dat die foto op tijd gemaakt is.
Dankzij Willem en Henri kon ik er deel van uitmaken.
Je hebt een bepaalde verwachting als iets onbekend is.
Deze is ver overtroffen wat betreft het rijden, de mensen, het landschap ,de hotels en de organisatie van Henri .
Ik heb ervan genoten, variatie genoeg van plakkende natte sneeuw op het vizier tot 33 graden plus en kronkelende en vlakke wegen.
Kortom als je eens wat anders wilt een aanrader.
Antwoord Egbert Knorren
4:53 op 20 juni, 2022 
Geweldige week meegemaakt! Eerste dagen wat frisjes en wat nattigheid, daarna prima omstandigheden om heerlijk de goed uitgezette routes te rijden. Leuke groep mensen! Complimenten voor Henri van Big7tours?