Blog

Auto Rally Fortaleza Oktober 2022

Geplaatst op 11 oktober, 2022 om 13:15


De Fortaleza rally is dit jaar met 22 personen gereden. Fortaleza is de spaanse naam voor kracht, zoals Pamplona en het stierenvechten, Lourdes het vechten voor de overleving, de imposante rotspartijen etc. Ook deze keer weer met mooie en bijzondere auto's een Rally te rijden van ruim 2.000 km door het Spaanse en Franse land. Start en Finish in Bilbao. Wederom heel leuke groep die gewaagd is aan elkaar in doen en daden.

 

Categorieën: Algemeen, Autoreizen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

13 reacties

Antwoord Willem Bakker
13:35 op 11 oktober, 2022 
Het weer in Bilbao leek van te voren niet zo mooi te worden, maar de hele week dat wij gereden hebben de cabrio open, in de morgen jasje aan, de rest van de dag prachtig weer, gezellige groep, het eten in de avond lekker( allen een beetje laat voor mij) mooie route goede hotels.
Genoten van de reis samen met mijn vrouw.
Antwoord Hannie
13:47 op 11 oktober, 2022 
Voor de tweede keer mee. Was weer geweldig. Mooie routes, leuke hotels en een heel gezellige groep. Op naar de volgende keer!!
Antwoord Ieneke
13:59 op 11 oktober, 2022 
De rally in Spanje was vanouds weer goed geregeld
Fijne deelnemers mooie ritten
Ook veel gezien in spanje de Bonte avond was ook oke
Henri en Christijan bedankt voor alles
En ook alle deelnemers voor de gezelligheid
Antwoord Michiel
14:20 op 11 oktober, 2022 
Met eigen vervoer naar Bilbao gereden waarna zich een hele leuke 10 dagen ontrolde. Groep was met 11 stellen Nog nooit zo groot geweest maar gelukkig leverde dat Geen probleem op. Weer vele mooie rotspartijen en landschappen gezien en ook enkele schitterende kerken. Natuurlijk weer veel ’wining en dining’ wat weer extra kilotjes oplerverde. Volgend jaar zijn we er weer bij natuurlijk.
Antwoord Henk
14:24 op 11 oktober, 2022 
Echt gezellig, met mensen te spreken die van aanpakken weten. En die ook van het leven kunnen genieten.
Antwoord Hennie
14:35 op 11 oktober, 2022 
In een woord super !!
Antwoord Jaap
14:45 op 11 oktober, 2022 
Super reis mooie route’s maar vooral de aafterrally heel gezeleg
Doen zeker de volgen routes weer mee
Hartstikke bedank voor goede zorgen en gezellige dagen
Antwoord Inge
15:03 op 11 oktober, 2022 
Het was weer top!!! Weer heerlijk gereden mooie tochten met af en toe een ’Hoekzemaatje’ maar zou wel erg saai worden wanneer die er niet in zouden zitten. Helaas wat oude Rally vrienden moeten missen maar gelukkig daarvoor in plaats weer mooie lieve mensen mogen ontmoeten. Eten en drinken weer in overvloed. Kortom we gaan graag volgend jaar graag weer op herhaling met een mooie groep mensen om weer genietend over de mooie Spaanse of Portugese weten te mogen racen!!!
Antwoord Hermien
15:25 op 11 oktober, 2022 
Het was een fantastische rally met vele mooie uitdagende routes met heel divers landschap in de mooie spaanse bergen
Vele ruïnes en middeleeuwse dorpjes
Samen met een gezellige groep mensen genoten van eten drinken en leuke hotels op mooie plekken
Antwoord Robert
15:55 op 11 oktober, 2022 
Weer 10 fantastische dagen achter de rug met Big7 Tours.
Prachtige routes en goede hotels.
Gaan we zeker vaker doen.????
Antwoord Gerda
16:08 op 11 oktober, 2022 
We hebben het weer erg naar onze zin gehad , twee keer twee nachten ergens zou ik wel fijn vinden. Ik heb ook erg genoten van de nieuwe mensen, we vormen een gezellige groep. Voor herhaling vatbaar ..
Antwoord Hans
16:41 op 11 oktober, 2022 
Henri het was weer een mooie tour. Voor de vijfde keer. Af en toe een paar foutjes in de route Maar dat maak het wel Spannend. Ik vindt het leukste hardt rijden met veel bochten Harder hoe beter Maar dat vindt ik maar dat geld niet voor iedereen Die pruttel bakken vindt ik niets En ik weet wel je moet wel de auto er voor hebben. Je weet we zijn begonnen met een A3 En Porsche is toch wel iets anders maar al met al Hebben Len en ik het na ons het best na ons zin Henri ga zo door Topple volgend jaar misschien me vrindje weer mee. Je kent hem wel ????????????????????
Antwoord Ruud
17:28 op 11 oktober, 2022 
Het was weer een leuke reis die te snel voorbij ging. De gezelligheid zorgde ervoor dat we toch weer elke avond te laat naar bed gingen. Het gezelschap was deze keer groter dan anders. Maar dat was niet storend. Veel verschillende hotels en lekker gegeten. De routes door de bergen waren goed te doen. Volgend jaar weer? Het is wel een aanrader.