BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Event kalender BigSevenTours

2022 -2023

- Motortocht 2022 Spanje / Portugal (door Picos de Europa).

In de week van Hemelvaart week 21.  Zondag 22 t/m zondag 29 mei.

(Met succes verreden met 21 motoren en 25 deelnemers) 

Voor het 14e jaar gaan wij weer naar Spanje met de motoren, elke jaar gaan wij in de week van Hemelvaart heerlijk motorrijden in het mooie Spanje. In 2022 is de Corona 

flex modus ingebouwd. Maximaal flexibiliteit en maximale zekerheid, lees meer hier over in de brochure of bel met ons. Vliegen heen is op zondag 22 mei en vliegen terug is op zondag 29 mei. Deze keer starten wij vanaf Bilbao, wij gaan door het mooiste natuurreservaat van Europa naar de bedeplaatsoort Santiago de Compostella, via Geres (Portugal) terug over Salamanca naar Bilbao. Een fantastische rondrit waar je veel indrukken op zal doen. Ook Portugal is heel bijzonder en dat hebben nog niet veel motorrijders hebben dit bijgeschreven op hun lijstje '' ben ik al geweest''. 

Zelf heen rijden op je motor of met ons Fly en Drive concept zijn beiden mogelijk. Motor inleveren woensdag 18 mei bij B7T in Nagele Flevoland of donderdag 's morgens 19 mei om 12 uur nabij Utrecht voor transport naar Spanje. Zelf heen en terug rijden op de motor naar Bilbao is ook mogelijk, dan melden zaterdag 21 mei in de namiddag bij het hotel in Bilbao. Alle motoren incl. bagage motorpakken, helmen, laarzen etc. zijn meegenomen in de trailer nr Bilbao.

- Weekend voor de B7T executive rijders.

(Met succes verreden met zeer tevreden equipes) 


Voor onze vaste groep van Rally Rijders organiseren wij een weekend met culinaire verrassingen. Start is vrijdagmiddag 24 Juni met een lunch nabij Zwolle en eindigt maandagmiddag 27 Juni met een lunch op het eiland Urk. Elke deelnemer die in 2021 met ons mee is geweest krijgt per mail op 31-3 een uitnodiging en mag naast zijn eigen deelname ook een introduce deelnemer (team) opgeven voor dit weekend. 

Wil je mee ?? neem contact met ons op. Bij de start is er een briefing en wordt het roadbook met de routes en een leennavigatie verstrekt. Kosten zijn All-Inn € 1.165,- 

Hiervoor krijgen de deelnemers 3 overnachtingen incl. riant ontbijt, 2x koffie moment, 4x lunch, 3x een 5 uur borrel, 3x 3 gangen diner incl. de wijnen etc., een roadbook, diverse stickers en rally bordjes voor op de auto, gebruik leennavigatie en portofoon) 

- Fortaleza Rally 2022.

(Met succes verreden, lees de reacties, klik hier)


De 1e en 2e week van Oktober (2-10 t/m 12-10) is gereserveerd door een groep vaste  deelnemers die jaarlijks een Rally rijden bij ons in deze week en een wensenlijstje hebben ingeleverd. Wij hebben dit vertaald in een fantastische Rally die vanaf 2022 ook te boeken is voor andere individuele groepen. Start en finish is in de Baskische stad Bilbao. De Rally is vol ingeschreven met 22 enthousiaste deelnemers. 

- Montanas Curvas Motortour 13 tot 21 mei (hemelvaart) 2023 

Na de twee uitval jaren t.g.v. Corona en het met succes de draad weer te hebben opgepakt in 2022 (lees de reacties) is de tour voor 2023 ook alvast gepland. Lees de brochure en neem een optie of geef je op. Voor Fly&Drive deelnemers zijn er 23 plaatsen in onze trailer, voor de zelf heen en terug rijders max. 5 plaatsen. Groepen willen wij niet te groot hebben i.v.m. flexibiliteit restaurants en lunches en de massaliteit, ieder moet een ieder gaan kennen. 

Wij hebben dagen ingevuld voor de kilometervreters alsook voor de genieters van wat meer eigen tijd besteding, ofwel meerdere opties qua routes per dag. Deze afwisseling van sommige dag invullingen maakt het voor de duo passagiers ook wat aangenamer door invulling van dagje zwembad etc. etc.

Er zijn inmiddels 17 motorplaatsen met rijders (incl. wat duo passagiers) ingevuld, op dit moment hebben wij nog slechts 6 motorplaatsen in onze trailer vrij. Wil je mee geef je snel op, 

Vol = Vol.

De laatste week december (2022) gaan wij de eerste trance vliegtickets bestellen.


Voor het downloaden van de folder Motortour 2023 klik op deze regel.

- Eindejaars Rally Lugares Nativos 2023.

Na diverse delen van Spanje en Portugal te hebben doorkruist gaan wij dit inzoomen op een kleiner gebied, niet alleen hele dagen rijden maar ook veel zien. In december 2022 gaan wij er meer over vertellen, streep alvast af de laatste week van September af en de eerste dagen van Oktober. Rally bevat 13 dagen incl. heen en terug vliegen (indien u kiest voor B7T Fly en Drive) 


Wilt u met een groep van minimaal 7 deelnemers (equipes) inschrijven kies dan een Rally uit die staan op de pagina overzicht rally's en vraag ons in welke periode 2023 of 2024 wij dit voor u kunnen regelen.