Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Definitief inschrijven of neem een optie op onze Rally's.

BigSevenTours is gebaseerd op het feit dat het huidige (potentiële) klantenbestand van het grootste belang is. De inmiddels trouwe groep geïnteresseerde autoliefhebbers bieden wij daarom aan de mogelijkheid hun interesse m.b.t. onze Rally's en tourtochten tijdig aan ons kenbaar te maken. Spijtig te melden dat wij in 2015 hebben te maken gehad met nogal onaangename zaken zoals onbetaalde facturen, no show acties 

en onrechtmatige afzeggingen, zelfs al heeft men de tickets in huis. Dit fenomeen heeft ons genoodzaakt strakker en zakelijker de inschrijvingen te volgen en te managen. Het nemen van een optie en het definitief aanmelden kan daarom alleen nog maar via de website en gaat gepaard met een betaling via iDeaal. Opties worden maximaal 28 dagen verstrekt en kunnen eenmalig met 14 dagen verlengt worden als u daar expliciet per mail ons om verzoekt. Bij het niet gebruik maken van de optie, bij het annuleren van een inschrijving of het niet nakomen van verplichtingen ten gevolge van het invullen van de website, vallen de reeds betaalde geld bedragen (die bij inschrijving via de website gevraagd worden) ten alle tijde vrij aan BigSevenTours. Overige kosten t.g.v. annulering staan vermeld in onze algemeen reisvoorwaarden.

Hoe en wat moet ik doen ?

  1. Dat kan door in te schrijven voor een optie van max. 28 dagen via onderstaand (digitaal) formulier voor de Rally's genoemd in onze event kalender. In de komen- de periode informeren wij u dan verder en beantwoorden eventuele vragen ect. U kunt eenmalig dit verlengen met 14 dagen als u ons daar om verzoekt per mail. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
  2. Definitief aanmelden voor deelname, dat kan natuurlijk ook. Dit kunt u kenbaar maken door ook via onderstaand formulier in te vullen en te versturen door op de knop te klikken.     Neem in dit geval eerst kennis van onze Algemene reisvoorwaarden, deze staan onderaan deze pagina en kunt u vanaf daar downloaden. 
  3. Zodra wij u inschrijving hebben ontvangen krijgt u van ons een betaallink voor aanbetaling van € 1.250,- en wordt na dat wij dit bedrag hebben ontvangen de definitieve inschrijving bevestigt. Dit gaat vrij eenvoudig met een iDEAL betaling. Vooraf betaalde aanbetalingen worden t.z.t. verrekend met het totaal van de reissom.

**** Inschrijven BigSevenTours Rally's en tourtochten ****

kan weer vanaf 1 November voor het kalenderjaar 2022


(s.v.p op bovenstaand klikken om te het formulier te downloaden en dan te kunnen openen)


Voor vragen c.q. opmerkingen of wilt u voorafgaand aan deze (voor)inschrijving nog informatie?

Neem dan contact met ons op: mobiel 0031(0)613553385 of vast 0031(0)527 617628 (Henri Hoekzema)

Onze website houden wij zo actueel mogelijk echter het is mogelijk dat BigSevenTours

u moet teleurstellen door al plaatsgevonden inschrijvingen.

Na inschrijving en (aan)betaling ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk bericht omtrent stand deelname.