BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Definitief inschrijven of neem een optie op onze Rally's.

BigSevenTours is gebaseerd op het feit dat het huidige (potentiële) klantenbestand van het grootste belang is. De inmiddels trouwe groep geïnteresseerde autoliefhebbers bieden wij daarom aan de mogelijkheid hun interesse m.b.t. onze Rally's en tour-tochten tijdig aan ons kenbaar te maken. Spijtig te melden dat wij in 2015 hebben te maken gehad met nogal onaangename zaken zoals onbetaalde facturen en no show acties en onrechtmatige

afzeggingen, dit zelfs al met de tickets in huis. Dit fenomeen heeft ons genoodzaakt strakker en zakelijker de inschrijvingen te volgen en te managen. 

Door de onzekerheden tijden ten gevolge van Covid 19 hebben wij het voor 2022 het wat over een andere boeg gegooid. Door onderstaand formulier in te vullen meld je je aan voor een Auto Rally of een Motor Tour-tocht, inschrijving wordt bevestigd door ons en je plaats is gezekerd, geen borgen of aanbetalingen. 6 weken voor aanvang ontvang je van ons een bevestiging met eerst nog wat vragen (als de maatregelen ook plaatselijk in Spanje - Portugal gunstig zijn gestemd) volgt de factuur, deze moet dan wel binnen 48 uur voldaan worden zodat wij tickets kunnen afroepen als ook de hotels definitief kunnen bevestigen. Deelname is dan definitief voor beide partijen.

Inschrijfformulier 2022.


Keuzelijst Auto event*
* Voor elke motor of auto met bestuurder graag een aparte aanmelding maken. * Bij het invullen van het formulier en verzenden aan ons heeft u zich aangemeld mits u een vinkje bij Optie heeft ingevuld. * Meerprijs en of kortingen voor extra dagen voor of na het event, deels [email protected], eenpersoonskamers etc. etc. worden apart opgegeven.
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.

(s.v.p op bovenstaand klikken om te het formulier te downloaden en dan te kunnen openen)


Voor vragen c.q. opmerkingen of wilt u voorafgaand aan deze (voor)inschrijving nog informatie?

Neem dan contact met ons op: mobiel 0031(0)613553385 of vast 0031(0)527 617628 (Henri Hoekzema)

Onze website houden wij zo actueel mogelijk echter het is mogelijk dat BigSevenTours

u moet teleurstellen door al plaatsgevonden inschrijvingen.

Na inschrijving en (aan)betaling ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk bericht omtrent stand deelname.