Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Event kalender BigSevenTours

2021

- Dag motor tourrit over Oude Dijken, Zondag 30 mei aanstaande.

  (geen kosten aan verbonden)

Voor onze vaste groep B7T motorrijders organiseren wij zondag 30 mei een tour van 250 km over veel oude Hollandsche Dijkjes, er zijn reeds 25 inschrijvingen, wil je ook mee ?? bel even met ons. Henri Hoekzema 06-13553385. 

Deze rit is met succes verreden met dank aan de deelnemers.

- Motortocht 2021 Spanje / Portugal (door Picos de Europa).

Met de deelnemers is er besloten de motorrit wederom te verplaatsen naar 2022, zoals het nu lijkt in de week van Hemelvaart.

Voor het 13e jaar gaan wij weer naar Spanje met de motoren, elke jaar gaan wij in de week van Hemelvaart motorrijden in Spanje maar in het jaar 2021 is gewijzigd i.v.m. de invloed Corona. Deze keer verplaatsen wij dit naar de tweede week van Augustus. De recente info van onze contacten in Spanje zijn : dat in ieder geval tot de maand Juni er een gedeeltelijke Lock-down van toepassing is in heel Spanje.

Vliegen heen is op zondag 15 augustus en vliegen terug is op zondag 22 augustus.

Deze keer starten wij vanaf Bilbao, wij gaan door het mooiste natuurreservaat van

Europa naar de bedeplaatsoort Santiago de Compostella, via Geres (Portugal) terug

over Salamanca naar Bilbao. Een fantastische rondrit waar je veel indrukken op zal doen. Ook Portugal is heel bijzonder en dat hebben nog niet veel motorrijders bijgeschreven op hun lijstje '' ben ik al geweest''. Zelf heen rijden op je motor of met ons Fly en Drive concept zijn beiden mogelijk. Motor inleveren woensdag 13 Augustus bij B7T in Nagele Flevoland of 's morgens om 10 uur in Breda voor transport naar Spanje. Zelf heen en terug rijden op de motor naar Bilbao kan ook, dan melden zaterdag 15 augustus in de namiddag bij het hotel in Bilbao.


Brochure is in opmaak.

- Weekend voor de B7T autorijders B7T (ex) deelnemers.

Voor onze vaste groep van auto deelnemers organiseren wij een weekend met culinaire verrassingen. Start is vrijdag 2 Juli aanstaande met een Lunch nabij Zwolle en eindigt maandag 5 Juli met een lunch in de Betuwe.

Wil je ook mee ?? neem even contact met ons op. Henri Hoekzema 06-13553385.

Deze rit is tegen met succes verreden met dank aan de deelnemers.

- Club event auto Rally 2021.

Voor vrienden of autoclubs, in 2021 is er geen mogelijkheid meer om nog een Rally te plannen, advies : denk eens even na of 2022 een optie is voor de maanden April, Juni of September.

-Aragon Montanas Curvas Rally 2021.


Inmiddels voor het 11e jaar in de eerste week van september gaan wij weer met een enthousiaste groep cabrio rijder naar Spanje. Er is voor gekozen ''ondanks Corona'' de Rally gewoon door te laten gaan, de deelnemers zijn voornamelijk senioren en volledig gevaccineerd. Voor de Fly en Drive deelnemers ; zij gaan vliegen zaterdagavond 4 September naar Girona, op Zondag de 5e sept. is er een volle dag ingeruimd om de prachtige stad Girona te bekijken. Op maandagmorgen 6 Sept. start de Rally. 

Dinsdag 14 Mei vliegt u weer naar Amsterdam of Eindhoven.

De Rally is met succes verreden, kijk op onze pagina ervaringen en reacties lees de reacties van de deelnemers. - South Portugal Rally 2021.

De 1e en 2e week van Oktober (2-10 t/m 16-10) is gereserveerd door een groep (oud) deelnemers die bij ons een wensenlijstje hebben ingeleverd en graag naar het zuiden van Portugal willen. Wij hebben dit vertaald in een fantastische Rally die vanaf 2022 ook te boeken is door andere individuele groepen. Start en finish is de havenstad Porto in Portugal. 


Geen mogelijkheid van inschrijven groep is vol.

Kalender 2022 is vanaf 1 november in online.

0