Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Fly&Drive Motorreizen

of motortransport naar Spanje voor je eigen Fly&Drive of Drive&Drive

Heerlijk vrij​ e​n ontspannen motorrijden in het mooie Spanje !!

Voor heerlijk motorrijden in de mooiste gebieden van Europa ben je bij Big7Tours op het juiste adres. Onze specialiteit is Spanje, een waar uitgezet circuit in de natuur. Het zelf heen en terug rijden op de motor rijden naar Spanje voor een korte vakantie is echt veel te ver en onhandig. 

Het kost je minimaal 4 dagen heen en 4 dagen terug en dan ben je nog maar boven in Spanje. 


Vandaar ons complete product Fly&Drive, wij vervoeren je motor, boeken vliegtickets en hotels en zetten de mooiste routes uit. 

Het is ook mogelijk alleen je motor te laten vervoeren incl. helmen, motorlaarzen, motorkleding en overige bagage, met een vervoerschade verzekering, dit is allemaal incl. de prijs.


Prijs voor een Fly&Drive event is All-In, het maakt niet wat voor type motor je meeneemt van Harley, Chopper, Allroad, Tour of Streetfighter, wij nemen hier een gemiddelde prijs van.


Voor vervoer van alleen de motor zijn er drie categorieën, dit om rijtjes van twee of drie te kunnen maken in de trailer. Lange en brede motoren heeft als gevolg dat wij minder rijtjes kunnen maken.

A. Kleinere motoren, max lengte 1,75 en max breedte 0,80 m (gemeten bij het stuur of koffers) 

B. Allroad motoren, max lengte 2,30 en max breedte 1,00 m

C. Tour motoren, lengte meer dan 2,30 en breedte van 1,00 tot 1,25m


Je boekt zelf een vliegticket of je rijdt met eigen auto naar Spanje, neemt de trein, je motor staat klaar op een vooraf gesproken locatie in Spanje.


Wij adviseren je motor All-Risk te verzekeren, dat geeft gewoon minder gedoe mocht er schade ontstaan, uiteraard is uw motor verzekerd volgens Europese vervoersvoorwaarden, ofwel wij hebben een Europese CMR transport verzekering. 

(let op CMR transport verzekering is een verplichting voor elke organisator van motorreizen die ook de motoren vervoeren en mag wettelijk niet apart in rekening gebracht worden, ook is een licentie m.b.t. commercieel goederen vervoer verplicht)


Bij B7T gaan de motoren niet in bokken gestapeld met een heftruck in de trailer, maar rijdend zodat spiegels en ruiten niet verwijderd hoeven te worden dit i.v.m. de breedte en hoogte van de bokken. Twee lagen motoren in een trailer met bokken bekent dat uw motor niet hoger mag zijn dan 1,35 meter en breder dan 1 meter. 


Wij zijn de enige in Nederland die uw motor vervoeren in een twee laagse dichte afgesloten trailer met 2 x1,80 hoogte, droog en diefstal veilig. 


Bij onvoldoende aanmelding zult u bij ons niet zien dat wij alsnog uw motor op een open aanhanger of in een busje maar even naar Spanje brengen.


Voor onze transporten hebben wij een officieel gewaarmerkte transportvergunning en bijbehorende transport CMR verzekering, is dit niet goed geregeld kan bij aanhouding in het buitenland, waar men best wel streng handhaaft, alles in beslag worden genomen vrachtwagen met inhoud, dus ook uw motorfiets incl. bagage e.d.


Mocht u bij een andere organisatie boeken, vraag hierna of dit ook goed geregeld is, transport verzekering mag niet apart worden aangeboden volgens de Europese wetgeving, goederen moeten ten alle tijde CMR verzekerd, vervoerd worden door Europa. 


Big7Tours heeft voor komende jaren diverse motorreizen op programma staan, zie onder ons kopje Kalender. Normaliter is dit elke jaar in de week van Hemelvaart, in 2021 is dit uiteraard gewijzigd i.v.m. Covid 19. Per jaar verschilt het gebied. Al meer dan 12 jaar organiseren wij verschillende motorreizen en al jaren zijn deze trips goed bezet, schrijf daarom op tijd in want Vol = Vol i.v.m. de ruimte in de trailer van de te vervoeren motoren, totaal kunnen wij tussen 20 en 24 motoren meenemen afhankelijk welke type motor zich inschrijft.


Heb je een groep van minstens 20 motoren?

Maak je eigen trip!

Wij gaan je eisen en wensen inventariseren en vertalen.

Dit kan zijn van alleen halen en brengen van de motoren, tot een geheel verzorgde trip met geboekte vliegtickets, hotel en uitgezette routes voor je navigatie. voorbeelden zijn Corsica en Sardinie, Zuid Italië, Marroko, Griekenland of Spanje.  

Daarbij houden wij rekening met jouw wensen, maatwerk dus.

Lees pagina ''Ervaringen en reacties'' ingevuld door deelnemers die al eens mee zijn geweest.

Voor de motor film Corsica 2014 zie YouTube.

https://youtu.be/vVXAyG0_g90

(werkt niet op elke Ipad, probeer het anders op een Windows computer of laptop)

Voor 2021 hebben wij alle motorreizen geskipt vanwege Corona, in 2022 pakken wij met enthousiasme de draad weer op, hou daarom onze website in de gaten. 

Vragen ?? bel Henri Hoekzema 06-13553385 of mail [email protected]

Glooiende landschappen en dan weer haarspeldbochten en mooie afdalingen, het sturen laten wij aan jou over maar, de kamers, het ontbijt en veilige parkeergelegenheid in speciaal geselecteerde vriendelijke hotels is gezorgd.


De uitgezette routes krijg je als bestand aangeleverd voor het uploaden in je eigen Garmin navigatie. Eventueel kun je een Garmin van ons lenen.

Glooiende landschappen en dan weer haarspeldbochten en mooie afdalingen, het sturen laten wij aan jou over maar, de kamers, het ontbijt en veilige parkeergelegenheid in speciaal geselecteerde vriendelijke hotels is gezorgd.


De uitgezette routes krijg je als bestand aangeleverd voor het uploaden in je eigen Garmin navigatie. Eventueel kun je een Garmin van ons lenen.

Eviva España