BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Met uw eigen auto of motor door Spanje toeren, dat wil toch iedereen? BigSevenTours zorgt dat uw auto of motor aan de start verschijnt, terwijl u zelf ontspannen met het vliegtuig gaat. Rijdt u liever zelf naar startpunt in Spanje of Portugal, ook dit is voor ons geen probleem.

Wij organiseren compleet verzorgde Fly-&-Drive-rally's door Spanje en Portugal. We vervoeren uw auto of motor met onze eigen autotransporter, die speciaal is ingericht voor de lagere en snelle auto. Als u aankom op het vliegveld staat uw voertuig klaar bij het hotel waar ook de rally aanvangt. Ontzorgen en verzorgen is ons credo. B7T laat iedereen maximaal genieten van mooie wegen, prachtige natuur, lekker eten, goede wijnen. Speciale dingen zien en beleven, het hoort er allemaal bij.


Hoe werkt het:

Van april tot en met november organiseren wij rally's in Spanje voor groepen deelnemers. Ieder jaar in oktober organiseren wij een rally voor de individuele reiziger. Heeft u zelf geen autovrienden of bent u geen lid van een autoclub die haar jaarlijkse evenementen organiseert, dan kunt u als solo deelnemer inschrijven op de najaarsrally van BigSevenTours, deze wordt elk jaar in de vierde week van September georganiseerd. Heeft u zelf een groepje deelnemers, vrienden of clubleden, dan kunt u kiezen uit diverse rally mogelijkheden, en zullen wij in overleg met u afstemmen welke periode het beste past om een rally te verrijden.


Kijk bij onze brochures voor alle mogelijkheden die wij voor u hebben, download deze en lees dan de uitgebreide informatie over de reis. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een avond langs te komen om meer te vertellen aan u, of een groep potentiƫle deelnemers, over wat wij voor u kunnen betekenen en wat u van ons mag verwachten.


Aanmelden voor een rally loopt altijd digitaal via onze website. Dit geldt voor zowel een optie van max.4 weken als voor het direct boeken m.b.t. deelname aan een rally of toertocht. De te betalen kosten die aan u gevraagd worden bij aanmelding worden in een later stadium verrekend met het deelname bedrag van de rally. Een optie kan eenmalig worden verlengt met 14 dagen als u ons een mail stuurt met verzoek daartoe. Het laten verlopen van een optie of het annuleren van een Rally inschrijving zal resulteren dat het door u reeds betaalde bedrag niet terug krijgt.

Deelname is in overleg met ons wel overdraagbaar naar een andere deelnemer waardoor u de inschrijfkosten weer terug kunt krijgen als de nieuwe deelnemer uw verplichtingen over neemt. Deelname is voor u gezekerd als u zich heeft ingeschreven voor een optie of voor deelname van een Rally plus het bedrag heeft (aan)betaald via de website met iDEAL mogelijkheid en de inschrijving door ons per mail aan u is bevestigd.


Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die wij als PDF op deze website hebben staan.


Tijdens de rally krijgt u navigatie- en communicatieapparatuur mee. Voor optimale onderlinge communicatie tussen de equipes kunt u portofoons gebruiken, en het voorgeprogrammeerde navigatiesysteem zal u elke dag begeleiden tijdens de route. Bovendien zal het u laten stoppen bij bezienswaardigheden, en bij de voordeur van de hotels afzetten voor een heerlijke lunch.

Aan alles is gedacht: prima geregeld!


Het maken van een foto- of videoreportage voor uw club of bedrijf is uiteraard mogelijk. Individuele deelnemers kunnen intekenen voor een fotoboek als aandenken aan een geweldige Rally.

Onze filosofie is om niet in de grotere hotels te verblijven maar in speciale gemoedelijke (familie)hotels. Uw auto is daar ook veilig bewaakt en gestald.

De uitgezette routes zijn voorgeprogrammeerd in de Garmin-navigatiesystemen en staan in de roadbooks die u van ons meekrijgt.

Prijzen en info


Naast onze vastgelegde Rally's kunnen wij een variatie aan auto-events aanbieden, zodanig dat dit bij iedere smaak aansluit.


U kunt altijd contact met ons opnemen om andere mogelijkheden of alternatieven met BigSevenTours aan de orde te stellen. Wij zorgen dat het allemaal naar wens wordt ingevuld.


De brandstofkosten van uw voertuig zijn (zoals bij alle rally's) voor eigen

rekening, dit geldt bij ook voor het eten en drinken overdag en 's avonds, mits anders is vermeldt in de brochure van de Rally.

Let wel, in Spanje geen "kwartje van Kok", waardoor de brandstof dus ongeveer 20% goedkoper is t.o.v. Nederland en het eten ongeveer 30 tot 40% goedkoper dan wij gewend zijn.

Reisverslag Bert Visser

(Healey blad redacteur)


Big7Tours

Tourtocht mei 2012