Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Event kalender BigSevenTours

2022

- Motortocht 2022 Spanje / Portugal (door Picos de Europa).

In de week van Hemelvaart week 21.  Zondag 22 t/m zondag 29 mei.

(Vol geboekt, inschrijven gaat niet meer) 

Voor het 14e jaar gaan wij weer naar Spanje met de motoren, elke jaar gaan wij in de week van Hemelvaart heerlijk motorrijden in het mooie Spanje. In 2022 is de Corona 

flex modus ingebouwd. Maximaal flexibiliteit en maximale zekerheid, lees meer hier over in de brochure of bel met ons. Vliegen heen is op zondag 22 mei en vliegen terug is op zondag 29 mei. Deze keer starten wij vanaf Bilbao, wij gaan door het mooiste natuurreservaat van Europa naar de bedeplaatsoort Santiago de Compostella, via Geres (Portugal) terug over Salamanca naar Bilbao. Een fantastische rondrit waar je veel indrukken op zal doen. Ook Portugal is heel bijzonder en dat hebben nog niet veel motorrijders hebben dit bijgeschreven op hun lijstje '' ben ik al geweest''. 

Zelf heen rijden op je motor of met ons Fly en Drive concept zijn beiden mogelijk. Motor inleveren woensdag 18 mei bij B7T in Nagele Flevoland of donderdag 's morgens 19 mei om 12 uur nabij Utrecht voor transport naar Spanje. Zelf heen en terug rijden op de motor naar Bilbao is ook mogelijk, dan melden zaterdag 21 mei in de namiddag bij het hotel in Bilbao.


- Weekend voor de B7T executive rijders.

Voor onze vaste groep van Rally Rijders organiseren wij een weekend met culinaire verrassingen. Start is vrijdagmiddag 24 Juni met een lunch nabij Zwolle en eindigt maandagmiddag 27 Juni met een lunch op het eiland Urk. Elke deelnemer die in 2021 met ons mee is geweest krijgt per mail op 31-3 een uitnodiging en mag naast zijn eigen deelname ook een introduce deelnemer (team) opgeven voor dit weekend. 

Wil je mee ?? neem contact met ons op. Bij de start is er een briefing en wordt het roadbook met de routes en een leennavigatie verstrekt. Kosten zijn All-Inn € 1.165,- 

Hiervoor krijgen de deelnemers 3 overnachtingen incl. riant ontbijt, 2x koffie moment, 4x lunch, 3x een 5 uur borrel, 3x 3 gangen diner incl. de wijnen etc., een roadbook, diverse stickers en rally bordjes voor op de auto, gebruik leennavigatie en portofoon) 


Voor het downloaden van de folder klik op deze regel.

- Portugal South Rally 2022.


In de laatste week augustus gaan wij met een enthousiaste groep cabrio rijders naar Portugal. Voor de Fly en Drive deelnemers: zij vliegen zaterdag 27 Augustus naar Porto, en op zondag is er tijd ingeruimd om de prachtige stad Porto te bekijken, maandag morgen 29 Augustus start de Rally van 12 dagen. Bezoek aan Lisabon, Evora, Coimbra, Tomar, Portimao, Castello Branco, Regua etc. etc. Een fantastische Rally, een aantal deelnemers hebben zich reeds als optant aangemeld. Inschrijven of een optie kan via het inschrijf formulier. Er zijn nog slechts 1 plaats beschikbaar voor Fly en Drive en 2 teams voor de rally zonder Fly en Drive service. 


Voor het downloaden van de folder klik op deze regel.


- Fortaleza Rally 2022.

De 1e en 2e week van Oktober (1-10 t/m 12-10) is gereserveerd door een groep vaste  deelnemers die jaarlijks een Rally rijden bij ons en een wensenlijstje hebben ingeleverd. Wij hebben dit vertaald in een fantastische Rally die vanaf 2022 ook te boeken is voor andere individuele groepen. Start en finish is in de Baskische stad Bilbao. 

Bent u eerder met ons mee geweest en wilt u aansluiten bij deze vaste deelnemersgroep, neem dan even contact met ons op, door omstandigheden is er 1 plaats vrijgekomen. Henri 06-13553385


Wilt u met een groep van minimaal 7 deelnemers (equipes) inschrijven kies dan een Rally uit die staan op de pagina overzicht rally's en vraag ons in welke periode 2022 of 2023 wij dit voor u kunnen regelen.