BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Inzet van onze eigen autotransporter maakt de Rally of

toertocht speciaal !

Onze autotransporter staat klaar om uw geliefde voertuig mee te nemen naar het mooie Spanje of Portugal. Met speciale aandacht en zorg laden wij uw cabrio, oldtimer of klassieker op onze eigen autotrailer of motoren in onze eigen gesloten (twee-laagse) oplegger, en transporteren deze naar Spanje of Portugal. Voor vertrek kunt u op een centraal punt (in overleg) de auto aanleveren. Het eerste moment waarop het al begint te "borrelen" en het avontuurlijke gevoel zich meester van je maakt. Dan afscheid nemen van uw voertuig en van elkaar om doorgaans 2 dagen later zelf per vliegtuig te vertrekken naar het zuiden. Bij aankomst op het vliegveld staat uw auto of motor dan inmiddels klaar om aan de start te verschijnen. Op onze bijzondere (drie-laagse) trailer gaan tussen 7 en 11 voertuigen op vervoerd worden, dit is afhankelijk van de afmetingen van de voertuigen. In onze twee-laagse motoroplegger kunnen maximaal 24 motoren mee.

Onze diensten vallen voor de wetgeving onder pakketreizen waarvoor wij zijn aangesloten bij de organisatie VVKR, het vervoer van de voertuigen vallen voor de wet onder eigenvervoer waarvoor wij zijn aangesloten bij EvoFenedex. De voertuigen incl. aangeleverde bagage zijn verkzekerd via Interpolis voor transportschade (brand,diefstal,vervoersschade), een Europese wettelijke verplichting dat goederen van derden altijd door de transporteur verzekert moeten zijn tijdens transport binnen Europa. Vervoer auto's en motoren op en neer naar Spanje / Portugal dient altijd in combinatie te gebeuren met geboekte hotel overnachtingen en/of boekingen vliegtickets.

Auto vervoer.

Drie-laagse Engeneering auto trailer.

Auto's worden eventueel gelierd! Maximaal 11 auto's. 

Motor vervoer.

Dichte twee-laagse gesloten legger met hydrolyse laadklep (2 lagen met 1,85 hoogte). Vervoer van de motoren in speciale motorrekken!, geen demontage van spiegels of ruiten. Wij nemen tevens koffers, motorkleding, motorlaarzen, helmen ect. mee zonder extra kosten. Maximaal 24 motoren.

   Bij meer deelname dan onze standaard Rally deelname huren wij tevens vervoerscapaciteit in bij erkende gespecialiseerde transportbedrijven.